Garanciával és termék visszaküldéssel kapcsolatos feltételek!

Minden ékszerünk kizárólag kézzel készült, egyedi termék, melyet személyesen üzletünkben készítünk el Önnek. Ügyelünk arra, hogy a vásárló ténylegesen azt kapja, amit megrendelt tőlünk. Számunkra a legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen a megrendelt termékkel.  Az ásványgyöngyökről azonban köztudott, hogy nem létezik két pontosan ugyanolyan gyöngy, hiszen mintázatuk és szándékos repedésük, mint pl. (roppantott hegyikristály esetében) kicsit mindegyiknek más és más. Így minimális eltérés lehet a képen látható és az elkészült termék között. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön tökéletesen azt az ékszert kapja, mint amilyen a képen látható megrendelt termék.

Ha ennek ellenére mégis úgy érezné, hogy nem azt kapta, amit szeretett volna, akkor természetesen 14 napig visszaküldheti a megrendelt terméket, ha az időközben nem volt használva! Ebben az esetben csak a visszaküldés költsége terheli Önt, mi pedig visszautaljuk a vételárat.

Kérem vegye figyelembe, hogy bizonyos ásványok használatból eredendően képesek kopásra, illetve fakulásra.

A rózsakvarcot például öngyilkos kristálynak is nevezik, mert képes úgy átadni az energiáját, hogy még a színét is teljesen elveszti, átlátszóvá válik. Amikor valaki depressziós, vagy komoly trauma éri a kő minden erejét bevetve igyekszik viselőjének energetikai állapotát megemelni. A köveket egyébként is fontos tisztítani. Trauma esetén ez még fokozottabban igaz, és egy kis pihentetés sem árt neki. Ilyenkor tegyük le éjszakára, vagy néhány velünk töltött nap után pihentessük egy napra.